Tider mm inför årsmötet 12 okt

Här pratar vi om allt från resmål och tips på smarta detaljer till vanligt skitsnack. Kort sagt det mesta som rör vår klubb eller motorcyklar!
Användarvisningsbild
B Enheim
President
Inlägg: 505
Blev medlem: sön 2006-04-09, 18:27
Hoj:
Ort: Sundsvall

Tider mm inför årsmötet 12 okt

Inläggav B Enheim » tis 2013-10-01, 17:21

Nu börjar tider m.m bli klara för Årsmötet/Jubileumsfesten. Det är 60 personer som anmält sig till festen.. roligt att det blir så många...

Vi ska hålla till i Sundsvall hockeys lokaler på Gärdet. Ingången är på "mitt på" långsidan mot Statoil/Scandic, andra våningen (vi har haft årsmöte där förut).

Dom ska fixa en lokla för vårt årsmöte som vi räknar med kunna starta kl. 18.00. Efter detta samlas vi i festlokalen. Maten serveras vid 19.00-19.30 tiden (beroende på hur långt årsmöte). Ni som bara ska komma på festen kan ansluta till festlokalen vid 19-tiden.
anm; Verksamhetsberättelse och dagordning finns på vår hemsida i Medlemsforumet.

Maten som serveras är en buffé med kycklingspett, chilimarinerade kycklinklubbor, tigerräkor marinerade i vitlök, klyftpotatis, pastasallad, grekisksallad, feta, oliver mm.
Dipp; Vitlök, Guacamole
Nacho chips och salsa
Smör, bröd och kaffe med kaka

Det serveras öl och vin till rabatterat pris, 50 kr/st och läsk 20 kr.

Under kvällen blir det lotteri, underhållning och till maten sjunger vi själva i vanlig ordning.... Dansmusiken sköter Mats Norr Trio om.
För er kännedom dansar vi till 01.00 om ni ska beställa hämtning...

OBS; Det finns möjlighet för den som vill att Basta före årsmöte/festen under tiden matchen Sundsvall Hockey och Kiruna pågår. Matchen börjar 16.00 men man kan starta bastningen innan. Bastun har panoramafönster över rinken... Meddela Arne Pettersson; 070-6478825 om ni ska basta.

Väl mött till en trevlig kväll i goa vänners lag...
// Prez

Återgå till "Huvudforum"Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster