Om Sir Vival’s MC

Hur det hela började…

Vi är en MC-klubb i Sundsvall som har MC-åkning och socialt umgänge som gemensamt intresse för klubbens medlemmar. Klubben är ansluten till SMC.

Du kan vara ung eller ”gammal”, kvinna eller man, rik eller mindre rik. Huvudsaken är att du gillar hojåkning och är en schysst kompis i klubben. Om du åker på en sporthoj eller glidare spelar heller ingen roll. Men du bör gilla att träffa människor i olika sammanhang och kunna umgås på ett enkelt och lättsamt sätt, för att trivas fullt ut med oss i vår mc-klubb.

Klubben bildades samma dag som adeln avskaffades i Sverige d.v.s. den 1 juli 2003. Då uppstod den ”adliga” klubben Sir Vival´s MC efter ett konstituerande möte i Grönviken på Alnö. Upprinnelsen till klubbens namn är en ordlek med adelns avskaffande och engelskans överlevare (survival) vilket vi alla känner oss som…

Klubben har som sitt största syfte att planera för olika MC turer och aktiviteter för medlemmarna. En tur kan vara en semestertur på ca en vecka eller en kortare tur i vårt närområde. Meningen är att någon aktivitet ska passa så att alla får en möjlighet att komma ut på en gemensam MC-tur eller träff. Utgångspunkten för våra aktiviteter är att de ska vara enkla och hyfsat billiga. Kravet på klubbens medlemmar är i första hand att vara trevlig och ställa upp på vissa av våra aktiviteter. En hjälpande hand kan naturligtvis vara skönt att få då och då, speciellt när vi ska arrangera lite större projekt som till exempel Riddarrundan.